Hejsan,det har gått bra hittills

Hejsan,det har gått bra hittills

Hejsan,

Jag är Elina och jag skuggar/praoar hos Adam. Jag tror att det kommer att bli kul att få veta hur man gör på IFALL den här kommande veckan, men vi får se hur det går när man har Adam som mentor… Det har gått bra hittills tror jag. Jag har fått prova på att jobba lite och äta med “kollegorna”. Vi kommer ha cirkus om någon timme.
Jag förväntar mig att det ska kännas som en vanlig jobbvecka, så att jag får reda på hur det är att jobba.
De lokalerna vi kommer vara på är på IFALLs kontor, lillhallen, Forum park och utbildningscentrum.
Jag har redan fått lite reda på hur det är på IFALL för att jag var en del av den innan. Jag var också på Caprifolen och gjorde voltige med Minna Slotthedern och Maria Nilsson.
När jag inte är här och skuggar så går jag på Solängskolan nära Strandhem. Jag tycker att skolan är okey men det är skönt att komma ifrån den ibland. Jag går i åttan just nu så jag är snart klar med grundskolan. Jag vet inte riktigt vilken linje jag vill gå på än men det tror jag kommer att lösa sig.

No Comments

Post A Comment