Mentorskap För Män I ENA Projekt.

 

IFALL rekryterar manliga mentorer som är intresserade av att ge sitt stöd åt nyanlända män som är på väg in på den svenska arbetsmarknaden. Vi söker dig med erfarenhet från den svenska arbetsmarknaden för att bli mentorer i projektet ENA – Etablering av Nyanlända på Arbetsmarknaden. Projektet och mentorskapet kommer pågå under ett år med start i september.

Din roll som mentor kommer innebära att du är en hjälpande hand och är tillgänglig för en fika eller en pratstund med din adept. Du ska även kunna svara på enklare frågor om den svenska arbetsmarknaden – vad förväntas från arbetsgivare? Vilka oskrivna regler finns på en arbetsmarknad? Vad är viktigt att tänka på? Du och din adept får själva bestämma hur ofta ni träffas.

Ett första möte för samtliga mentorer kommer hållas den 26 oktober kl 16.00. Då kommer Socialförvaltningens arbetsmarknadsenhet informera om ENA och vad de personer som ingår i projektet kommer göra under året. Inbjudan till mentorsmötet skickas ut i oktober när adepterna har blivit utvalda av arbetsmarknadsenheten.

Anmälan

Välkommen med din ansökan senast den 13 oktober!

Anmäla genom klika HÄR

För mer information kontaka:

Maria Doschori Nordström, info@ifall.se 0738404344Translate »