om-oss

annette

 

Annette: Projektledare som tycker om att organisera och se helheten i projektet. Hon är nyfiken på människor och öppen för nya intryck och lärdomar.

 

 

 

 

 

 

 

neco

Neco: Projektassistent. Ligger bakom hela projektidén och var den som sökte pengar från Arvsfonden. Han är duktig på att hitta på aktiviteter och att hela tiden utveckla det vi gör. Neco är också mycket flexibel.

 

 

 

 

 

 

 

charlotteCharlotte: Projektassistent. Har utbildning i ungdomsfrågor och värdegrund. Hon är duktig på att organisera och genomföra aktiviteter. Charlotte kan all vår teknik och sociala medier.

 

 

 

 

 

 

 

ali

 

 

 

Ali – Brobyggare mellan projektet och ungdomarna. Han har stort nätverk bland  både barn och unga och är aktiv i flera idrottsföreningar. Ali pratar svenska, engelska och dari.

 

 

 

 

amar

 

Amar – Brobyggare mellan projektet och ungdomarna. Är mycket social och duktig på att skapa nätverk och relationer. Han är duktig på att få folk att hänga på. Amar pratar svenska, engelska, arabiska.

 

 

 

 

 

 

karim

Karim – Brobyggare mellan projektgruppen och ungdomarna. Han bygger musikstudio på Hjelmsjöviks HVB-hem och har goda kontakter där. Karim tycker om musik och är duktig på att sjunga.

Translate »